Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Wij zijn DrukConnectDrukConnect is onze handelsnaam en overkoepelende webshop. Onderaan de pagina onder het kopje 'onze webshops' vind je onze andere shops.

Onder het motto maak indruk met een opdruk bieden wij meer dan 500 producten aan die te voorzien zijn met jouw eigen opdruk. Zo'n opdruk kan een logo, tekst, afbeelding of combinatie daarvan zijn. Afhankelijk van het product en jouw wensen gebruiken we daarvoor verschillende technieken waaronder transfer, zeefdruk en borduurwerk.

Per 1-6-2018 is Drukconnect verzelfstandigd om nog beter te kunnen focussen op de kwaliteit van onze dienstverlening. Klantvriendelijkheid, snelle service & levering en scherpe prijzen in combinatie met een beste prijs-kwaliteit verhouding staan bij ons centraal.

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30u-12.30u en van 13.00u-17.00u voor aanvragen, informatie of gewoon om met je mee te denken. Uiteraard zijn er geen domme vragen en wij doen ons best om geen domme antwoorden te geven.

Al onze producten zijn online te bekijken en te bestellen, van kleding tot bidons en van caps tot paraplu's. Afhankelijk van het product verkrijgbaar in vele soorten, maten en kleuren. Zelfs als een product niet standaard wordt aangeboden kunnen wij dat wellicht voor je regelen. Uiteraard kan je ook online de gewenste opdruk aanleveren. Standaard ontvang je van ons een digitale proefdruk. Alleen wanneer deze wordt goedgekeurd gaan we door met de bestelling. Zo weet je zeker dat je krijgt wat je voor ogen hebt en weten wij zeker dat jij tevreden bent met hetgeen je gaat ontvangen.

Wij heten je van harte welkom in onze webshops en wensen je bij voorbaat veel plezier van de producten die wij voor jou mogen maken.