Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Ons Bestelproces

Bent U ook nieuwsgierig geworden en wilt U eigenlijk meer weten over ons bestelproces?
Bekijk dan hieronder ons 3-stappenplan voor het bestelproces binnen


1. Offerte aanvragen

U kunt als klant handig en snel via onze site direct de prijzen van de producten bekijken. De staffelkortingen staan tevens aangegeven bij een product zodat u meteen duidelijk overzicht heeft van de kosten. U kunt de gewenste producten toevoegen aan uw offertemandje inclusief alle gewenste opties. Bij het toevoegen van het product kunt u ook meteen uw ontwerp uploaden. Nadat u alle producten aan het offertemandje heeft toegevoegd kunt u deze via de site een digitale proefdruk aanvragen. Uw aanvraag word direct naar ons doorgestuurd. De offerte wordt binnen enkele minuten per mail toegestuurd, de digitale proefdruk maken we binnen 24 uur aan.


2. Proefdruk

Na het versturen van de vrijblijvende offerte starten we met het aanmaken van uw digitale proefdruk. Op deze proefdruk geven wij de aangevraagde artikelen aan samen met een digitale tekening van uw producten. De drukkleuren en formaten worden duidelijk weer gegeven, zo weet u van te voren zeker dat wij drukken wat u wilt hebben! Pas als u helemaal tevreden bent kunt u een akkoord geven.


3. Productie

Nadat uw goedkeuring is ontvangen op de digitale proefdruk starten we de productie. Afhankelijk van het product neemt dit een aantal werkdagen in beslag. Nadat uw product gedrukt is maken wiij deze verzendklaar. Wij versturen met DHL en GLS.