Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Alle Truien bedrukken

, eenvoudig en snel ...

Sweaters bedrukken of hoodies borduren?

Bekijk prijzen met bedrukking en ontvang gratis proefdruk. Kies eerst je trui, ga dan verder met je opdruk.
Meerdere modellen in frisse kleuren en alle maten. Bedrukken of borduren met logo, afbeelding en/of tekst. Goedkoop, makkelijk en snel online geregeld.

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Girlie heather sweater

  Girlie heather sweater

  vanaf: € 7,83
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Heather sweater

  Heather sweater

  vanaf: € 7,83
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Hooded Sweater

  Hooded Sweater

  vanaf: € 9,75
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Hooded Sweatshirt 50/50

  Hooded Sweatshirt 50/50

  vanaf: € 8,59
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Kids Electric Hoodie

  Kids Electric Hoodie

  vanaf: € 8,73
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Kids Hooded Sweat

  Kids Hooded Sweat

  vanaf: € 7,75
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Kids Hoodie

  Kids Hoodie

  vanaf: € 7,60
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Kids Set-in Sweater

  Kids Set-in Sweater

  vanaf: € 5,23
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Kids Varsity Hoodie

  Kids Varsity Hoodie

  vanaf: € 8,39
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Set In Kids Sweater

  Set In Kids Sweater

  vanaf: € 6,95
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Set-in Sweater

  Set-in Sweater

  vanaf: € 7,75
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Stedman Hooded Sweater

  Stedman Hooded Sweater

  vanaf: € 13,04
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Truien bedrukken


Een trui bedrukken met eigen ontwerp of een trui borduren met bijvoorbeeld je eigen logo is bij Drukconnect snel geregeld. In een handomdraai maak je van een saaie onbedrukte trui een speciale trui. Het is tegenwoordig een rage om op zo’n manier een gepersonaliseerde trui te maken. Heel persoonlijk natuurlijk is een trui met naam als opdruk. Maar ook en vooral voor groepsverbanden wordt truien bedrukken veel gebruikt. Zo ben je al gauw een eenheid en dat straal je uit!

We hebben het hier over truien en daarmee bedoelen we al onze producten in onze webshop. Onder alle truien vind je al onze producten. Hoodie bedrukken, hoodie borduren, maar ook sweater bedrukken of sweater borduren. Of onze producten met een rits, waarbij de rits de voorkant in tweeën splitst en er gekozen kan worden voor een opdruk op de linkerborst of rechterborst. Een vest bedrukken of een vest borduren is net zo snel geregeld. Ook kunnen we zoodies bedrukken. Dat zijn hoodies met een rits of een vest met capuchon, het komt op hetzelfde neer.

In onze categorie sweaters vind je veel unisex producten. Daar kan je zelf je bedrukte heren sweater of bedrukte dames sweater van maken. Maar voor dames hebben we ook speciaal dames sweaters bedrukken. De hoodies zijn meer specifiek en daarom zie je in het menu daarvoor de keuzes heren hoodies bedrukken en dames hoodies bedrukken. De vesten zijn niet onderverdeeld maar vooral de dames vesten bedrukken zijn speciaal voor dames, de afbeeldingen spreken voor zich. De heren vesten bedrukken zullen eerder door dames worden gedragen dan andersom. Daarnaast kunnen we ook kids sweaters bedrukken en dus ook kids hoodies bedrukken. Hoe leuk is het om van een groep kinderen op die manier een eenheid te maken.

De meeste van onze te bedrukken truien zijn beschikbaar in vele frisse kleuren en vele maten. Truien bedrukken is altijd mogelijk en vanaf een bepaalde stofdikte is ook truien borduren mogelijk. Je kan zelfs een trui met afbeelding bedrukken in full color. Een trui borduren met logo geeft een heel mooi resultaat en uitstraling van kwaliteit. Afhankelijk van je wensen, opdruk en product kunnen we je truien bedrukken via een zeefdruk of transfer. Dat kunnen we in overleg bekijken. Wat je wensen ook zijn, bij Drukconnect heb je het allemaal makkelijk en snel online geregeld, en nog goedkoop ook.

Een offerte aanvragen is bij sweater bedrukken altijd geheel vrijblijvend en de proefdruk die je ontvangt is altijd gratis, net als de normale verzending. Doordat wij pas gaan produceren nadat je de proefdruk akkoord hebt bevonden, weet je zeker dat datgene wordt gemaakt dat je wenst. Is de proefdruk niet naar wens, keur je hem gewoon af. Wil je graag een nieuwe proefdruk, geef dan je aanvullende wensen aan.

Wij wensen je veel shopping plezier en nog meer plezier met de door jouw uitgezochte te bedrukken truien.