Bel ons
NL
BE
085 - 732 5999
03 / 500 9417

Kids truien bedrukken

, eenvoudig en snel...

Kids trui bedrukken of kids trui borduren?

Je kids trui bedrukken met logo, je kids trui bedrukken met tekst en/of afbeelding in full color. Of laat je kids trui borduren met eigen ontwerp.

Kies eerst je kids trui, ga dan verder met je opdruk.

Maak je keuzes, bekijk de prijzen van kids truien met bedrukking en vraag een offerte aan.

De offerte ontvang je direct en uiterlijk de volgende werkdag krijg je een gratis digitale proefdruk.

Wij maken de opdruk, jij de indruk!

Van hoog naar laag sorteren

per pagina
 • Kids Hoodie

  Kids Hoodie

  vanaf: € 7,88
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Kids Set-in Sweater

  Kids Set-in Sweater

  vanaf: € 5,43
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen
 • Kids Varsity Hoodie

  Kids Varsity Hoodie

  vanaf: € 8,50
  Prijs berekenen
  Prijs berekenen

Van hoog naar laag sorteren

per pagina

Kids trui bedrukken

Een kids trui bedrukken met eigen ontwerp, een kids trui met tekst bedrukken of bijvoorbeeld een kids trui borduren met eigen logo is bij DrukConnect snel geregeld. In een handomdraai maak je van een saaie onbedrukte kindertrui een persoonlijke kids trui. Het is tegenwoordig een rage om op zo’n manier een gepersonaliseerde kids trui te maken. Heel persoonlijk natuurlijk is een kids trui met naam bedrukken.

Kids hoodie bedrukken

Je kan je kids hoodie met logo bedrukken of je laat de kinderhoodie met eigen tekst bedrukken, of een combinatie daarvan. Zelfs een kids hoodie met print in full color is mogelijk dus jouw kids hoodie met afbeelding bedrukken we net zo eenvoudig. Natuurlijk is het ook mogelijk om kids hoodies met logo opdruk te combineren met tekst of een afbeelding, of kids hoodies met tekst opdruk met een afbeelding. Kids hoodies bedrukken goedkoop bij Drukconnect. Als het kan, kan het bij Drukconnect, voor al je kids hoodies met opdruk!

Goedkoop kindertruien bedrukken, ons aanbod

De meeste van onze te bedrukken kindertruien zijn beschikbaar in vele frisse kleuren en vele maten. Een kindertrui bedrukken is altijd mogelijk. Vanaf een bepaalde stofdikte is een kindertrui borduren ook mogelijk. Een geborduurde kindertrui met logo geeft een chique resultaat en straalt kwaliteit uit. Afhankelijk van je wensen, opdruk en product kunnen we je kindertrui bedrukken via een zeefdruk of transfer. De gewenste kindertrui bedrukking kunnen we naar wens samen overleggen. Bij DrukConnect krijg je eerlijk advies.

Kindertrui met opdruk online regelen

Kindertruien bedrukken online is zo geregeld. Een kindertrui personaliseren of een kindertrui laten bedrukken in slechts enkele stappen. Een offerte aanvragen is bij DrukConnect altijd geheel vrijblijvend. De proefdruk die je ontvangt is altijd gratis, net als de normale gratis verzending. Je gewenste kindertrui print kan je in onze webshop eenvoudig uploaden. Doordat wij pas gaan produceren nadat je de proefdruk akkoord hebt bevonden, weet je zeker dat datgene wordt gemaakt dat je wenst. Is de proefdruk niet naar wens, keur je hem gewoon af. Wil je graag een nieuwe proefdruk, geef dan je aanvullende wensen aan. Laat goedkoop kindertruien bedrukken en vraag direct een vrijblijvende offerte en proefdruk aan!

Wij wensen je veel shopping plezier en nog meer plezier met de door jou uitgezochte te bedrukken kindertruien.